top of page

Binnenkort

online

Wie ben ik

Mijn naam is Inge Nusselder en mijn hele leven al te zien met een camera om mijn nek. Lange tijd heb ik in het buitenland gewoond en veel gereisd en oh man wat vond ik het altijd leuk de culturen vast te leggen.  Sinds 2017 ben ik dan ook gestart als professioneel foto- en videograaf. Het startte allemaal bij BUVA Homecare systemen in Barendrecht. Hier begon ik met fotograferen van het voltallige personeel voor het smoelenboek. Dit breidde uit naar andere bedrijven, productfotografie, evenementen, video en animatievideo's. Onder het mom van ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat ik het wel kan ging de leercurve snel omhoog. Inmiddels mag ik de meest gerenommeerde bedrijven tot mijn vaste klantenkring rekenen.
 

Ben je op zoek naar een foto- videograaf die graag met je meedenkt, je bedrijf zo neerzet als jij het graag zou willen zien dan ben ik jouw fotograaf. Schrijf je in en hoor direct als de site online is!

Inge Nusselder

Get On The List

Sign up to receive the first word when we go live.

Bedankt voor de inzending!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
Over mij
Untitled-480p-211105.gif

Ik ben zeer tevreden met de video die Inge voor de Recruitment Boutique heeft gemaakt. Na een eerste intake met doelbepaling en ideeën, leeft Inge zich goed in om deze wensen goed over te brengen.  Er wordt tijd genomen om alle wensen en feedback goed te verwerken. 

— Erik Molendijk, RecruitmentBoutique

BUVA Holonite (139 of 46).jpg

Inge maakt voor BUVA veel foto’s: van product foto’s tot evenement reportages. Bij alle belangrijke momenten legt ze verslag met de mooiste opnames. Door haar persoonlijke benadering levert ze altijd het eindproduct, zoals we het voor ogen hebben. Ze is flexibel en creatief, dat is voor BUVA waardevol. 
Een zeer vakbekwame fotograaf!

— Rien Wisse, Directeur BUVA

bottom of page