top of page
BUVA Stockfoto's-492-bewerkt.jpg

Marketing

Marketing is een vak apart. Het verandert continu en daardoor is het lastig om dit er even bij te doen. Gelukkig heeft het team van BizzNuss ook ervaren marketeers. 

Vragen? Neem gerust contact op!

Social media

Bijna iedereen in Nederland heeft een account op Facebook, Instagram, TikTok of YouTube. Je kan deze platformen daarom perfect gebruiken om jouw doelgroep te bereiken.

Website

Kan jouw website wel een nieuw jasje gebruiken? Ook dan kan je terecht bij BizzNuss. Aan de hand van jouw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Natuurlijk krijg je bij ons het volledige beheer van je website waardoor je nooit vastzit aan een contract. 

Marketing Automation

Dit gaat nog een stap verder dan alleen wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief versturen. Wil je namelijk dat je klanten geautomatiseerd een Happy Birthday mail ontvangen op hun verjaardag, dan kan je Marketing automation goed gebruiken!

Google

Word je website slecht gevonden in Google? Dan kan je eens kijken of de content wel SEO-proof geschreven is. Je weet zeker dat dit goed is? Dan kan jij je doelgroep ook bereiken met Advertenties in Google. 

Nieuwsbrieven

Wil jij je website bezoekers en je klanten graag aan je binden? Wij kunnen een mailsysteem koppelen aan je website. We maken templates voor je nieuwsbrief en zorgen ervoor dat websitebezoekers zich gemakkelijk kunnen aanmelden.

WhatsApp

Communicatie via WhatsApp is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook zakelijk wordt WhatsApp in elk bedrijf gebruikt. Wist je dat je ook een WhatsApp-knop kan toevoegen aan je website? Hierdoor kan een bezoeker gemakkelijk een vraag stellen via het platform dat hij het meest gebruikt. 

Onze klanten

Astara Lukassen, Tubbie kinderopvang

BizzNuss heeft voor mij de website goed ingericht en social media advertenties ontwikkeld. Hierdoor heb ik veel meer sollicitaties kunnen realiseren dan voorheen. 

bottom of page