Bedrijfsfotografie

 
Derk (10 van 11).jpg
 

Zakelijke  en redactionele portretten

Een krachtige profielfoto geeft direct een goede eerste indruk. Daarom wil je dat deze er professioneel uitziet. Tegenwoordig vind er steeds meer online plaats en met social media is een goede portretfoto belangrijker dan ooit.   Voor je LinkedIn profiel, bij een redactioneel stuk, of om op je website jezelf of je team te laten zien. 

 

Reclamefotografie

Verleiding door beeld. Met reclamefoto's prikkel je en overtuig je je klant. Belangrijk is de juiste sfeer te creëren zodat je imago aansluit bij je doelgroep. Reclamefotografie is altijd in scène gezet, met of zonder modellen. 

BUVA Stockfoto's-492-bewerkt.jpg
 

Interieur en projecten

Als restaurant eigenaar, architect of bijvoorbeeld bouwbedrijf steek je veel energie, tijd en geld in je project of bedrijf zo mooi mogelijk neerzetten. Om je te onderscheiden van de rest. Dit wil je ook zo laten zien aan je toekomstige klanten. Dit is de beste reclame voor je bedrijf! 

v.a. € 395,-*
Brasserie Hoge Dijk (9 van 50).jpg
 

Evenementen

Je evenement kost veel werk met plannen en organiseren en het is éénmalig. Des te belangrijker is de visuele presentatie. Ik fotografeer evenementen door heel Nederland. Seminars, beurzen, meetings of de opening van een nieuw bedrijf. 

Golfevent2020_0178.jpg
 

Personal Branding

Voor ZZP-ers is brandingfotografie eigenlijk onmisbaar, je wilt een duidelijke, herkenbare uitstraling wat overal in doorgevoerd wordt. Je kunt hierbij, je bedrijf, persoonlijkheid en product of dienst op een zelfde wijze in beeld brengen. Hierdoor onstaat er meer eenheid en herkenbaarheid. Vooraf bespreken we wat je uit wilt stralen, wat bij jou en je bedrijf past en we kijken eventueel naar je website waar je wat wilt plaatsen,

v.a. € 395,-*
naamloos (25 van 218)-bewerkt-2.jpg

Zij gingen je voor

download_edited.png
BUVA logo try out.png
Stichting De Goede Herder_edited.png
H&V_Logo2013_HighRes s_edited.png
Logo-Perflexxion-slogan.png
Logo Vooq. transparant.png
Vertel mij meer!

Ik neem binnen 24 uur contact met je op!