top of page
Zoeken

De toegevoegde waarde van een bedrijfsfotograaf voor jouw vacatures

Bijgewerkt op: 27 mrt.

In de krappe arbeidsmarkt van vandaag is het, meer dan ooit, belangrijk om je vacatures te laten opvallen. Als bedrijfsfotograaf help ik jou met foto's, video's en animatievideo's  om je vacatures te promoten op een manier die aanspreekt en resultaat behaalt.


SEO geoptimaliseerde visuals

Ik creëer visuals die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Door de juiste keywords te integreren in de bestandsnamen, titels en beschrijvingen, zorg ik ervoor dat je vacatures hoog scoren in de zoekresultaten.


Visuele storytelling voor jouw vacatures

Met mijn ervaring in fotografie, videografie en animatie maak ik een verhaal die de unieke sfeer van het bedrijf en de essentie van de functie overbrengen.


Een blik achter de schermen:

Foto's: Een professionele fotoreportage toont de realiteit van je werkplek en je team. Denk aan sfeerbeelden, portretten van medewerkers in actie, of close-ups van specifieke werkzaamheden. Bekijk hier meer foto'sVideo's: Met een pakkende video geef je kandidaten een dynamische blik achter de schermen. Interviews, getuigenissen van medewerkers, of een rondleiding door het bedrijf zijn slechts enkele voorbeelden. Bekijk hier meer video's.
Animatievideo's: Op een ludieke en creatieve manier breng je de functie en de werkomgeving tot leven. Animatievideo's zijn ideaal om complexe processen te vereenvoudigen of de aandacht te trekken van jongere doelgroepen. Bekijk hier meer animatievideo's.De kracht van visuele content:

  • Verhoogt de aandachtstrekkerswaarde van je vacatures

  • Versterkt de employer branding van jouw bedrijf

  • Geeft een betere impressie van de functie en de werkomgeving

  • Zorgt voor een hogere conversieratio van kandidaten

Concreet resultaat:

  • Meer kandidaten die solliciteren naar jouw vacatures

  • Betere kandidaten die passen bij jouw bedrijfscultuur

  • Tijd- en kostenbesparing op het gebied van werving en selectie

Samenwerking:

Samen bespreken we de mogelijkheden en creëren we visuele content op maat van de vacatures. Mijn expertise in fotografie, videografie en animatie, gecombineerd met jullie kennis van de functie en de doelgroep, zorgt voor een het beste resultaat.


Ben je klaar om je vacatures naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met me op!

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page